WEDNESDAY

12th Dec 2018

GET MY HOROSCOPE

app
Download
東京迪士尼嘅情人節心意♥ DISNEY SWEET LOVE糖果系列
25.01.2018

如果你同你男朋友都好鐘意迪士尼,咁情人節又點可以少得Mickey Mouse同Minnie Mouse嘅陪伴呢?

見到呢個咁浪漫嘅米奇剪影,就知道係情人節限定糖果系列"DISNEY SWEET LOVE"嘅登場。呢個東京迪士尼度假區嘅原創品牌,讓大家將係度假區內感受到嘅心動氣氛帶俾心愛嘅人。

除左有朱古力之外,仲有曲奇、蛋糕、茶葉等選擇,就算男朋友唔食甜野都可以搵到小禮物送俾佢!



想要充滿特別感就可以揀呢款限定3000盒,非常難入手嘅Assorted Chocolate。

雙層嘅特別盒子一共有20款唔同嘅朱古力,上層就有印有米奇圖案嘅朱古力,而下層就係4款不同Cacao百分比嘅朱古力。如果覺得分量太多,亦都可以選擇只有10種類嘅款式架。

「Assorted Chocolate」5,000日圓

「Assorted Chocolate」3,000日圓



2018年Disney Sweet Love就以“編織連繋心意”為主題。

包裝上運用左細緻嘅蕾絲,表現出玫瑰、心形同埋度假區內嘅擺設造型。而蕾絲就係由大家係度假區內嘅珍貴回憶編織而成,用大家心意編成嘅蕾絲唔單只唔會斷,希望仲可以為大家帶黎永遠嘅愛添!



男生唔係個個都鐘意食甜野,送情人節朱古力時諗到頭都痛埋!

迪士尼就好貼心地預備左多款除左朱古力之外嘅糖果禮盒。例如曲奇糖果盒、花果茶茶包、威化條同千層蛋糕都有。大家想係情人節俾送啲不一樣嘅禮物,就不仿睇下東京迪士尼嘅選擇喇!


DISNEY SWEET LOVE


Load more