SUNDAY

21st Oct 2018

GET MY HOROSCOPE

app
Download
新川優愛
non-no MODEL
由20歲起就想收集嘅「絕不過時款式」優愛嘅時尚定番圖鑑-小黑裙
04.03.2018

由20歲起就想收集嘅「絕不過時款式」

優愛嘅時尚定番圖鑑-小黑裙

Dress・Pumps/kate spade japan (kate spade new york)


正因為唔係日常會着到,所以更加要揀一件可以一直保持自我嘅裙


雖然我嘅工作係模特兒,但其實我並唔擅長去Party

禮裙,只會間唔中喺慶功宴或者拍攝嘅時候著。

雖然會因為著得唔慣而有啲不安,但唯獨呢條裙可以令我著得好安心。

線條優美,而且剪裁令人望落身材更好。

用同樣質地製成嘅刺繡亦都恰到好處,好可愛!

正因為小黑裙咁簡約,所以更加可以感受到品牌所花嘅心思。

只要擁有一條你鍾意嘅品牌出嘅小黑裙,每次著嘅時候似乎都會收穫到自信。

配搭唔同小物,或者配珍珠呀銀色嘅嘢,就算品味點變都仍然會鍾意,真係好正。

希望大家都可以搵到自己心目中理想嘅一條小黑裙啦。



由又易襯又簡約嘅時尚手袋起家,在世界各地坐擁無數粉絲嘅「kate spade new york」。佢嘅時裝亦繼承以上特點,著得又舒服、版型又靚嘅簡潔禮裙,人氣常年居高不減。


本月之優愛相冊

超豪華嘅蟹!

某次拍攝,同工作人員一齊去咗一間有得食好好味嘅蟹嘅餐廳。呢餐飯令我超滿足!


Model/新川優愛 Photo/伊藤大作 (The VOICE) 齊藤晴香 (Product) Hair & Makeup/中山友恵 (Three PEACE) Stylist/笠原百合

Load more